Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Καυγάς Καρανίκα – Πολάκη για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο;»

Καυγάς Καρανίκα – Πολάκη για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο;»

Καυγά έστησαν στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας και ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

Η φράση που χρησιμοποίησε η Έλενα Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα», προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Καρανίκα που έκανε λόγο για μισογυνισμό, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ακολούθησε τον δρόμο της δικαιοσύνης κατά της Έλενας Ακρίτα, ενώ ο Νίκος Καρανίκας και Παύλος Πολάκης ακολούθησαν το δρόμο των… social media για να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Με τον Νίκο Καρανίκα να απαντά με την πρώτη ανάρτηση που είχε σχολιάσει η Έλενα Ακρίτα και τον Παύλο Πολάκη να απαντά: «Αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να τερματίσουν τη διαμάχη γράφοντας: «Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις