Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα σωπάσω! Ο νόμος δίνει τη μόνη λύση! Παιδί της Siemens ο Μητσοτάκης, τις απειλές στο κόμμα του!

Φωτογραφία InTime
Φωτογραφία InTime

– Ασπίδα Τσίπρα στον Νίκο Παππά για το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες: Δεν είναι μάχη ενός υπουργού!
– Κανάλια που δεν πήραν άδεια ασκούν πίεση στα όρια του bullying σε δικαστές – Δεσμευτική η όποια απόφαση ΣτΕ αλλά ο νόμος είναι συνταγματικός
– Για Μητσοτάκη: Τις απειλές στο κόμμα του όχι στην Αριστερά! Δεν θα μας τρομάξει το παιδί της Siemens και της διαπλοκής
– Ο Μητσοτάκης ξεπληρώνει γραμμάτια από την πρώτη μέρα της εκλογής του – Δεσμευτική η όποια απόφαση ΣτΕ
– Ο δικαστής ελέγχεται πειθαρχικά και όχι για την προσωπική του ζωή που είναι ιερή!

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με βασικά θέματα την εκλογή γραμματέα της Κ.Ε. και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας. Οι εργασίες ξεκίνησαν με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι σημερινές εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο… επικείμενο μοίρασμα της “υπουργικής τράπουλας” από τον Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι κι αλλιώς η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με δηλώσεις της μέσα στην εβδομάδα, τοποθέτησε χρονικά τον ανασχηματισμό άμεσα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μαζί με τις διαπραγματεύσεις, η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ίσως επηρεάσει καθιοριστικά τις αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού μέσα από το live blogging του newsit.gr

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε