Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κεδίκογλου: Είστε περιθωριακοί – ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αμετροεπείς

Κεδίκογλου: Είστε περιθωριακοί – ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αμετροεπείς

Για «αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, σχετικά με τις δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα Τσίπρα για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Αλήθεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός, ότι ο κ. Σαμαράς στην Ελλάδα στηρίζει Βενιζέλο και στην Ευρώπη Μέρκελ;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο πρωθυπουργός δεν αρκούνται στο να αποκαλούν ακραία και περιθωριακή δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά χαρακτηρίζουν με τον ίδιο τρόπο το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς. Η αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο».

Είχει προηγηθεί δήλωση επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Κατανοούμε γιατί κρύβεται και φοβάται να απαντήσει», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, με αφορμή τα σχόλια του δευτέρου για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.
«Ο φλύαρος εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα ξέχασε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις του πρωθυπουργού σχετικά με τα περιθωριακά κόμματα και τις θέσεις τους που στηρίζουν την υποψηφιότητα του αρχηγού του για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Σαμαρά: “Δεν έπεισε πως δεν είναι ακροδεξιός πολιτικός”

Χαμός στη Βουλή! Κουρουπλής: Είστε ο υπουργός των ράντζων – Γεωργιάδης: Είστε κοινός συκοφάντης

M. Γλέζος: Ζητά κατάργηση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μακεδονίας

Επίθεση Σκουρλέτη στην κυβέρνηση για την ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε