Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Είσαι αδιόρθωτος και αμετανόητος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου με αφορμή τα όσα είπε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

«Αδιόρθωτο» και «αμετανόητο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τον Αλέξη Τσιπρα. «’Έχασε και πάλι την ψυχραιμία του ο κ. Τσίπρας. Παραμένει κολλημένος στην καλή και κακή βία, στα βαρίδια και στις συνιστώσες του κόμματός του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης πρόσθεσε πως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον ενοχλεί η σθεναρή στάση της κυβέρνησης και οι επιτυχίες που αναγνωρίζονται διεθνώς, και τον κατηγόρησε οτι επαναλαμβάνει «χωρίς ντροπή» κάθε επιχείρημα κατά της χώρας που χρησιμοποιούν οι χειρότεροι αντίπαλοί της.

«Όσο κι αν του είπαν ότι σιγά σιγά πρέπει να δείχνει ότι αλλάζει, ο κ. Τσίπρας είναι παγιδευμένος στον κακό του εαυτό», συμπλήρωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Η απάντηση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ΝΔ κινούμενοι στο πνεύμα των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Σαμαρά από την Νέα Υόρκη, σχετικά με την ανιστόρητη θεωρεία των δυο άκρων, βάλθηκαν να μας πείσουν πως δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλο άκρο στην Ελλάδα, αλλά το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς. Οι άνθρωποι εκτός από επικίνδυνοι είναι και αστείοι.

Το σχόλιο του Ανδρέα Παπαμιμίκου για την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχετικά με την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, για την προεδρία της Κομισιόν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για την ηγεσία της Κομισιόν στηρίζεται σε κόμματα με “ξεκάθαρο” προσανατολισμό… Κόμματα, μαρξιστικά, τροτσκιστικά, που έχουν κατηγορηθεί για εξτρεμισμό και με κοινή συνισταμένη τη στρατηγική εναντίον του ευρώ. Φαίνεται, τελικά, ότι ο κ. Τσίπρας τις αγαπημένες του συνήθειες δεν τις αποχωρίζεται ποτέ. Μετά τις ακραίες συνιστώσες εσωτερικού, επενδύει τώρα και σε ακραίες συνιστώσες εξωτερικού. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει στους Έλληνες πολίτες τα κόμματα που τον στηρίζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας: Τελειωμένη κυβέρνηση που στηρίζεται σε ξένα δεκανίκια

Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν ο Α. Τσίπρας – Οι λόγοι που τον επέλεξαν

Τι είπε ο Τσίπρας και… πέθαναν στα γέλια στη Βουλή;

Τσίπρας: Θα ζητήσω Εξεταστική για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά! Θέλει στο σκαμνί και Βενιζέλο!

Κεδίκολου για Τσίπρα: “Μάθαμε ότι θα σκίσει το μνημόνιο, αλλά θα επαναδιαπραγματευθεί τη δανειακή σύμβαση!”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε