Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

«Κεφάλι – καζάνι» από τις αποκαλύψεις των ημερών δηλώνει ότι έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Κεφάλι – καζάνι» από τις αποκαλύψεις των ημερών δηλώνει ότι έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο σκηνικό πόλωσης και τοξικότητας που δημιουργείται το τελευταίο διάστημα, με σημείο αιχμής την υπόθεση των παρακολουθήσεων αλλά και στον αντίκτυπο που έχει και στον ίδιο προσωπικά, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην παρουσίαση του προγράμματος του υπουργείου Εργασίας «Στέγαση και Εργασία για Αστέγους».

«Μέσα στην τοξικότητα των ημερών και την σκληρή πολύ σκληρή αντιπαράθεση μερικές φορές νομίζω ότι όλοι μας όσοι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα κοινά, γυρνάμε το βράδυ στο σπίτι πολλές φορές με ένα “κεφάλι καζάνι” απ’ όλα αυτά τα οποία έχουμε ακούσει… Σήμερα είναι μία απ’ αυτές τις ημέρες που θα γυρίσει κανείς στο σπίτι του και θα πει «ναι» (!), αξίζει τον κόπο αυτό το οποίο κάνουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις.

«Το πρόγραμμα (για τη Στέγη και την Εργασία των αστέγων) είναι μια απάντηση της πολιτείας απέναντι σε όλους αυτούς οι οποίοι θεωρούν ότι είναι αόρατοι» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Επειδή όμως η δουλειά του οργανωμένου κράτους είναι να στρέφει την προσοχή του πρωτίστως στους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη σχεδιάσαμε το πρόγραμμα αυτό» πρόσθεσε, συγχαίροντας τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, τα στελέχη του υπουργείου αλλά και τους πολίτες και τους δήμους που συνεργάζονται για την υλοποίηση του προγράμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις