Πολιτική

Κεντροαριστερά – Εκλογές: Στηρίζει Φώφη Γεννηματά ο Γιάννης Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης πρόκειται να στηρίξει τη Φώφη Γεννηματά στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του νέου προοδευτικού φορέα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον κ. Ραγκούση και σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι η συμμετοχή στον πρώτο γύρο ήταν μια μεγάλη, ιστορική στιγμή για την προοδευτική παράταξη.

«Αυτές τις μέρες, που ξαναγεννιέται η μεγάλη προοδευτική παράταξη, μετά από ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε, χωρίς καμία καθυστέρηση, για την επόμενη μέρα της παράταξης και για να ανταποδώσουμε την τιμή στους 210.000 προοδευτικούς πολίτες που δήλωσαν ήδη παρόντες στη νέα μας πορεία», τονίζουν η κ. Γεννηματά και ο κ. Ραγκούσης.

Προσθέτουν ότι υπάρχει η δέσμευση ότι δεν θα γίνει ο χώρος ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου, με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες της εξουσίας.

«Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό. Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση: Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία, αυτοδύναμη στρατηγική και ενωμένοι θα τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός», υπογραμμίζουν. Όλα ξεκίνησαν στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όταν συναντηθήκαμε για τον κοινό στόχο της ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
184
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 124
52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και το σαρωτικό 54,37%, στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τον πυρσό και τη Ρηγίλλης, τα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή στην εξουσία το 2019
Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΝΔ
31