Πολιτική

Κεντροαριστερά: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στον β’ γύρο από το Ποτάμι

Το Ποτάμι καλεί τους ψηφοφόρους της πρώτης αναμέτρησης για την Κεντροαριστερά να... επαναλάβουν και να ψηφίσουν μαζικά την εχρόμενη Κυριακή.

Συνεδρίασε το απόγευμα το Ποτάμι. Το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος ανέλυσε τους λόγους της μειωμένης απήχησης της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου προοδευτικού φορέα.

Ποτάμι: Ψηφίστε όλοι!

Επίσης εκτιμήθηκε πολύ θετικά η μεγάλη μαζική συμμετοχή. Έτσι, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την συνεδρίαση του Ποταμιού, αναφέρεται πως το κόμμα: “Καλεί τους 210.505 πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές της Κυριακής, να δώσουν το παρών στις κάλπες και αυτή την Κυριακή”.

Το Ποτάμι υπογραμμίζει ότι «η χώρα έχει ανάγκη από μια τολμηρή πρόταση αλλαγής, από ένα νέο φορέα που θα καλύπτει και θα εκπροσωπεί φιλελεύθερους, προοδευτικούς, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστερούς, οικολόγους» και τονίζει ότι «ο νικητής των εκλογών πρέπει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική που αναπτύχθηκε στον προοδευτικό χώρο. Μια δυναμική που πρέπει να θεωρηθεί και ως απάντηση στην ανερμάτιστη λαϊκίστικη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά – «Το 2026 να φέρει υγεία, ευημερία, σταθερότητα»
Τα μέλη της αδελφότητας Κεφαλληνίων και Ιθακήδιων έδωσαν συμβολικά στον Νίκο Ανδρουλάκη μία φωτογραφία από το 1995, που εικονίζει μέλη της χορωδίας της αδελφότητας να λένε τα κάλαντα στην ίδια αίθουσα
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης