Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Κεραυνοί” Λεβέντη! “Αρχιμάγειρας αποστασιών ο Μητσοτάκης, σαν τον πατέρα του”!

Φωτογραφίες από Eurokinissi
Φωτογραφίες από Eurokinissi

“Μύδρους” εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εναντίον του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Χαρακτηρισμοί και για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. “Καρφιά” και σε Καμμένο για τον Ερντογάν!

Λάβρος κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε το παρών σε ημερίδα που υλοποιεί ο Φορέας Έρευνας και Επιμόρφωσης «Ηγέτες του Κέντρου» με θέμα «Η έξοδος από την κρίση μέσα από τα πλαίσια του ευρώ».

Με αφορμή τις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα του, ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βάζοντας στο “παιχνίδι” και τον πατέρα του και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Συγκεκριμένα τόνισε πως “πιστεύω και έχω στοιχεία ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από μία προσπάθεια που κάνει για διεύρυνση και ουσιαστικά ωθεί προς αποστασίες. Ιδιαιτέρα στην Ένωση Κεντρώων θεωρεί σημαντικές τις αποστασίες γι’ αυτόν γιατί είναι ένα νέο καινούριο πολύ τίμιο κόμμα. Θεωρεί ο Μητσοτάκης ότι παίρνει από εμάς στελέχη ισχυροποιείται”.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, ως “ανήθικο” το γεγονός “να προσπαθείς να αποσπάσεις στελέχη από ένα τίμιο κόμμα αξιοποιώντας τις ανθρώπινες αδυναμίες”, συμπληρώνοντας πως “ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει στην τροχιά του πατέρα του. Ο πατέρας ήταν αρχιμάγειρας αποστασιών, το ίδιο είναι και ο Κυριάκος. Δεν διαφέρει η οικογένειά του. Έχει ένα dna ανηθικότητας“.

“Να δω τον τσαμπουκά του Καμμένου”!

Σχολιάζοντας επιπλέον τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις του τελευταίου διαστήματος, ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ρίξει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Να προσέξει ο κ. Καμμένος να χαμηλώσει τους τόνους γιατί αν κάνουν οι τούρκοι κανένα «ντου» θα δω τον τσαμπουκά του”.

Πηγή: onlarissa.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε