Πολιτική

Στις 7 Φεβρουαρίου η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΔΗΣΟ

Ξεκινούν οι διαδικασίες συγκρότησης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε κόμμα, με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για το πρώτο συνέδριο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο μεταξύ, μέχρι το συνέδριο, θα εκλεγούν τα τοπικά και ενδιάμεσα όργανα, ενώ τα ανώτερα όργανα θα εκλεγούν στο συνέδριο.

“Η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, αποτελεί την αφετηρία του διαλόγου για την οικοδόμηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Την αφετηρία ενός διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
49