Πολιτική

Κικίλιας: “Εκεί που ο κ. Τσίπρας διχάζει, εμείς να ενώνουμε”

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο με μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις, μειώσεις φόρων, περικοπές δαπανών και νέες δουλειές για τους Έλληνες», τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παρασκήνιο".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει πως «είναι πατριωτικό μας καθήκον, εκεί που ο κ. Τσίπρας διχάζει, εμείς να ενώνουμε», συμπληρώνοντας ότι η δύναμη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι ότι επικοινωνεί αμφίδρομα και οριζόντια με όλη την ελληνική κοινωνία.

Αναφορικά με την επερχόμενη ΔΕΘ 2017 υποστηρίζει πως είναι «τουλάχιστον τραγικό» ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις από τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάζουν συνεχώς εμπόδια αλλά και βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην ευρύτερη περιοχή.

Απαντώντας στο αν η μη συμμετοχή της κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας αποτελεί “αριστερό” αντίβαρο, υπογραμμίζει πως «κανένα αντίβαρο δε μπορεί να δημιουργήσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά μόνο νέα βάρη στην ελληνική κοινωνία». Στο ίδιο πλαίσιο, χαρακτηρίζει «οπορτουνιστικές» τις επιλογές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίες, όπως λέει, έχουν ως μόνη πυξίδα την παραμονή στην εξουσία.

«Οι Έλληνες πλήρωσαν – όσοι μπόρεσαν- την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος και ετοιμάζονται ήδη για την δεύτερη, ενώ στον λογαριασμό για τον οικογενειακό προϋπολογισμό του 2017 έχουν ήδη προστεθεί οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, ο ΕΦΚΑ και o ΕΝΦΙΑ», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αμάλ Κλούνεϊ και Κωνσταντίνος Τασούλας συναντιώνται 12 χρόνια μετά – Ο καλός σκοπός για τον οποίο έρχεται στην Ελλάδα η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμάλ Κλούνεϊ επισκέπτεται την χώρα μας - Είχε αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
Κλούνεϊ
Ο Μάρκο Ρούμπιο έρχεται Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου – Θα συναντηθεί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και πιθανόν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφτεί τη χώρα μας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του 6ου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Μάρκο Ρούμπιο στην Ουάσινγκτον