Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κικίλιας για Παρασκευόπουλο: Όσιο και ιερό η σημαία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, έσπευσε να σχολιάσει ο Βασίλης Κικίλιας, ξεχνώντας ίσως το σημαντικότερο κομμάτι τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας “ξεσπάθωσε” εναντίον του πρώην υπουργού χετικά με την πρότασή του για αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας, όχι όμως και για την προτροπή του για σύγκλιση αντί για ρήξη με τη Χρυσή Αυγή.

Ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του: “Με περίσσευμα θράσους, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και τονίζει πως «για τη Νέα Δημοκρατία, όπως και για όλους τους Έλληνες, η σημαία μας είναι όσιο και ιερό».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Κικίλιας σημειώνει πως «αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε τις δηλώσεις-παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε από την κυβέρνηση της χώρας και το κόμμα του να πράξουν το ίδιο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε