Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Πότε αποφάσισαν να παντρευτούν

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Πότε αποφάσισαν να παντρευτούν

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού άφησαν… «παγωτό» την κοσμική και πολιτική Αθήνα με την αγγελία του γάμου τους. Όλοι ήξεραν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, εκείνοι όμως είχαν φροντίσει να κρατήσουν κρυφή την επανασύνδεσή τους.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να παντρευτούν τον Ιούνιο, το newsit.gr σας αποκαλύπτει το παρασκήνιο όχι μόνο της επανασύνδεσης αλλά και της απόφασης να έλθουν εις… γάμου κοινωνία.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους είχε προκαλέσει πάταγο. Όπως και ο χωρισμός τους τον Ιούνιο του 2018. Φαίνεται όμως ότι Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού ήταν meant to be.

Όπως αποκάλυψαν στο newsit.gr άνθρωποι κοντά στον Βασίλη Κικίλια, ο βουλευτής της ΝΔ και η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα χωριστά. Πριν από μερικούς μήνες, όμως, συναντήθηκαν ξανά. Τα αισθήματά τους δεν είχαν χαθεί και η επανασύνδεση ήταν μια μάλλον φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ήξεραν, όπως αποκαλύπτεται, ότι πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί, το επόμενο βήμα στη σχέση τους, θα έπρεπε να είναι το «κάτι παραπάνω». «Αλλιώς, δεν υπήρχε λόγος να είναι μαζί», λένε οι ίδιοι άνθρωποι.

Έτσι, πριν από μερικές μέρες, Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού πήραν τη μεγάλη απόφαση. Την απόφαση να παντρευτούν. Και δεν έχασαν χρόνο.

Το πρωί της Τετάρτης (010.04.2019) στην εφημερίδα Καθημερινή δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου τους. «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Δείτε την

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τον γάμο της στην εκπομπή Μαζί σου, στον ΣΚΑΙ, με την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας δέχτηκε… ευχές και πειράγματα κατά την παρουσία του στην εκπομπή Αταίριαστοι, επίσης στον ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο της ευτυχίας και αποκάλυψε ότι γάμος του με τη Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει τον Ιούνιο «σε κάποια ενορία της Αθήνας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις