Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κικίλιας: Οι εκλογές το καλοκαίρι δεν θα επηρεάσουν τον τουρισμό

Κικίλιας: Οι εκλογές το καλοκαίρι δεν θα επηρεάσουν τον τουρισμό

Οι εκλογές, ακόμη και αν στηθεί δεύτερη κάλπη τον Ιούλιο, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τον τουρισμό, εκτίμησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τόνισε πως «η χρονιά απογειώνεται, είναι μία εξαιρετική χρονιά» και επεσήμανε πως τα τουριστικά έσοδα τον Ιανουάριο του 2023 παρουσίασαν αύξηση κατά 72% και οι αφίξεις κατά 86,1%!

«Τσακωνόμαστε σε όλα τα άλλα, ας μην τσακωνόμαστε για τον τουρισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τις αιτιάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τον τουρισμό.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη να μην αναλάβει πρωθυπουργός είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας οτι «ο κ. Ανδρουλάκης άλλαξε στάση και έχει προσχωρήσει στην άποψη ότι συνεργάζομαι με τη ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αναρωτιέμαι αν σε δύο μήνες στις κάλπες θα είναι διαφορετικά. Αλλιώς είναι τα πράγματα και οι συνθήκες όταν πρέπει να επιλέξεις αν θα κυβερνηθεί η χώρα».

Για το πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος της αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη, ο κ. Κικίλιας είπε οτι «η ΝΔ έχει μία μάχη αυτή την στιγμή την πρώτη κάλπη και τα άλλα θα τα συζητήσουμε μετά».

Για τα Τέμπη ο υπουργός Τουρισμού τόνισε πως «μας πονάει και μας στενοχωρεί και προσχωρώ στο ότι ο κ. Μητσοτάκης το παίρνει πάνω του και μαζί με τη συγγνώμη για τα Τέμπη προσπαθεί να δώσει λύσεις».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις