Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ για “Εστία”: Γελοίο το δημοσίευμα για δήθεν υπουργοποίηση βουλευτών του κινήματος

ΚΙΝΑΛ για “Εστία”: Γελοίο το δημοσίευμα για δήθεν υπουργοποίηση βουλευτών του κινήματος

Άθλια προβοκάτσια και γελοίο δημοσίευμα εις βάρος της και τριών άλλων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ κατήγγειλε η βουλευτής του κινήματος, Νάντια Γιαννακοπούλου που σε πρωτοσέλιδο της ημερήσιας εφημερίδας “Εστία” παρουσιάζεται να λαμβάνει υπουργικό αξίωμα στον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Σε υψηλούς τόνους στην συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής που επεξεργάζεται την ενσωμάτωση κοινοτικής Οδηγίας, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε για γελοία προβοκάτσια και για γελοίο δημοσίευμα που την παρουσιάζει μαζί με δύο άλλους βουλευτές του κινήματος να υπουργοποιούνται.

Δήλωσε ότι είναι στην Βουλή με το ΚΙΝΑΛ και τιμά τους πολίτες που την έστειλαν να τους εκπροσωπήσει, χαρακτήρισε γελοίο και ανυπόστατο το δημοσίευμα και μίλησε για αχρείαστα fake news.

“Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού”, αναφέρει δήλωση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και των βουλευτών του κόμματος, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Νάντιας Γιαννακοπούλου, Χαράς Κεφαλίδου και Απόστολου Πάνα.

ΚΙΝΑΛ: Ανάξιο σχολιασμού το δημοσίευμα της “Εστίας” περί συμμετοχής σε κυβέρνηση Μητσοτάκη

“Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού”, λέει το Κίνημα Αλλαγής. Mε κατηγορηματική δήλωσή τους ότι είναι ανάξιο σχολιασμού διέψευσαν βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής δημοσίευμα της εφημερίδας “Εστία”, πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συμμετέχουν στην κυβέρνηση όταν γίνει ανασχηματισμός.

Ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, και οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Απόστολος Πάνας με κοινή δήλωσή τους αναφέρουν σχετικά με το δημοσίευμα της “Εστίας”:

“Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού”. “Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δεξιάς εφημερίδας, ο κ Μητσοτάκης καλεί σε αποστασία βουλευτές του Κινήματος. Οι βουλευτές έδωσαν αποστομωτική απάντηση στην προβοκάτσια αλλά ο κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά! Κρητικός, μου είπε τηλεφωνικά: Το χούι είναι κληρονομικό & δεν κόβεται εύκολα”, έγραψε στο twitter ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

“Κατανοώ ότι η “μόδα” στην πολιτική σήμερα είναι η εύκολη λύση της μεταγραφής, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι”, σχολίασε σε ανάρτησή του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

https://twitter.com/kinimallagis/status/1261252101595938821

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις