Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Να επιβληθεί ανώτατη τιμή στις προστατευτικές μάσκες

Να επιβληθεί ανώτατα τιμή στις προστατευτικές μάσκες ζητά το ΚΙΝΑΛ, που ασκεί έντονη κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή «διαπιστώνει μεν κερδοσκοπία στην αγορά προστατευτικών μασκών, αλλά δεν κάνει χρήση των νομοθετικών εργαλείων που έχουν ψηφιστεί για την προστασία των καταναλωτών από την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών».

Το Κίνημα Αλλαγής προσθέτει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, εδώ και έξι μήνες παρακολουθεί αμέτοχη την αύξηση των τιμών στην αγορά, που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

«Συνεπώς, εκτός από τους άμεσους και συστηματικούς ελέγχους στην αγορά για την πάταξη της κερδοσκοπίας – με την αναγκαία παρέμβαση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού – χρειάζεται η επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες, όπως άλλωστε έγινε με τα rapid και PCR test.

Έστω και τώρα, ας πράξει το αυτονόητο», τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13