Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ: Πανικός στο Twitter για την αποχώρηση Βενιζέλου!

ΚΙΝΑΛ
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Οι ραγδαίες εξελίξεις στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ, κάθε άλλο παρά… ασυγκίνητους άφησαν τους χρήστες του Twitter που… ξεσαλώνουν!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες, Σάββατο 01.06.2019, η είδηση πως η Φώφη Γεννηματά έθετε επικεφαλής του Επικρατείας για το ΚΙΝΑΛ τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Ήταν μια εξέλιξη που αυτομάτως σήμαινε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αρχηγός του κόμματος και υπουργός επί σειρά ετών έμενε εκτός κόμματος!

Θεωρούνταν “σίγουρος” για επικεφαλής του Επικρατείας, είχε ανακοινωθεί πως δεν επρόκειτο να “κατέβει” στην Θεσσαλονίκη και κάπως έτσι το κεφάλαιο Βενιζέλος για το ΚΙΝΑΛ έκλεισε.

Ο ίδιος βέβαια δεν αποχώρησε… ήσυχα, αφού με μια ανακοίνωση – κόλαφο κατηγορούσε την Φώφη Γεννηματά πως με το σχέδιό της μετατρέπει το κόμμα σε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”, ενώ την ίδια ώρα και το κόμμα δεν φάνηκε διατεθειμένο να αφήσει… τίποτα να πέσει κάτω, αφού με “άτυπη” αντίδρασή του εξαπέλυσε πυρά στον πρώην υπουργό.

Όλες αυτές οι καταιγιστικές εξελίξεις, βέβαια, είχαν και την…. συνέχειά τους στο Twitter! Ήδη χθες έγινε ο… πρώτος χαμός, ενώ και σήμερα το “πάρτυ” συνεχίζεται με αμέτρητα σχόλια!

Δείτε μερικά από τα χιλιάδες σχόλια στο Twitter για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

 

 

 

 

https://twitter.com/aftolykos1/status/1135169245627715584

https://twitter.com/PashalisR/status/1135158468606877698

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις