Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Κίτρινη” κάρτα Μητσοτάκη σε Μηταράκη! Όλο το παρασκήνιο για το “πάγωμα” της επίταξης στα νησιά

“Κίτρινη” κάρτα Μητσοτάκη σε Μηταράκη! Όλο το παρασκήνιο για το “πάγωμα” της επίταξης στα νησιά

Έντονο παρασκήνιο και μίνι κυβερνητική κρίση προκάλεσε η κίνηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη να “παγώσει” για μια εβδομάδα την επίταξη των εκτάσεων στα νησιά.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, στο MEGA με τον Παναγιώτη Τζένο να αποκαλύπτει το παρασκήνιο και την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη από αυτή την κίνηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου.

Αυτή ήταν η πρώτη “κίτρινη” του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον κ. Μηταράκη καθώς το Μαξίμου ενημερώθηκε από την τηλεόραση για το “πάγωμα” της επίταξης των ακινήτων στα νησιά, με τον πρωθυπουργό να τηλεφωνεί άμεσα στον υπουργό του και να του ζητάει εξηγήσεις

Το τηλεφώνημα, όπως αποκάλυψε ο κ. Τζένος, δεν ήταν σε ήπιους τόνους, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην κρύβει την ενόχλησή του για τους χειρισμούς Μηταράκη.

Εκεί δόθηκαν οι διευκρινήσεις για το “πάγωμα” για μια εβδομάδα της διαδικασίας της επίταξης, ώστε να ολοκληρωθούν οι επαφές με τους τοπικούς φορείς και την Περιφέρεια και να συζητηθούν οι λύσεις που προτείνονται.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις