Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΚΚΕ κατά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ: Προεκλογικά φόρεσαν μάσκα «μονομάχου» ίσως ενόψει Αποκριάς

ΚΚΕ κατά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ: Προεκλογικά φόρεσαν μάσκα «μονομάχου» ίσως ενόψει Αποκριάς

Καυστική παρέμβαση του ΚΚΕ για την προεκλογική αντιπαράθεση. Με ανακοίνωσή του ο Περισσός καλεί τον λαό «να απορρίψει τους εκβιασμούς όλων εκείνων που τον έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα, να “κάψει” τα αντιλαϊκά σενάρια και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ».

Το ΚΚΕ κατηγορεί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ότι σε απόλυτη σύμπνοια προετοιμάζουν «τα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια της επόμενης ημέρας».

Η ανακοίνωση του Περισσού:

«Τέσσερα χρόνια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνέπρατταν σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα σε βάρος του λαού και τώρα προεκλογικά φόρεσαν τη μάσκα του “μονομάχου”, ίσως ενόψει και των Αποκριών.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει την αποχή του από τις ψηφοφορίες στη βουλή λίγο πριν τις εκλογές, την ίδια στιγμή που στην τετραετία έχει ψηφίσει τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ιδιαίτερα, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, με μοιρασμένους ρόλους, επιδιώκουν να διαμορφώσουν συνθήκες εκφυλισμού και αποπροσανατολισμού στην πολιτική αντιπαράθεση για να κρύψουν τη συμφωνία τους στα μεγάλα ζητήματα για το λαό.

Ακόμη και η αντιπαράθεσή τους περί εκβιαστών και εκβιαζόμενων πολιτικών κομμάτων, στόχο έχει να κρύψει τους εκβιασμούς του καθενός απέναντι στο λαό, προετοιμάζοντας τα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια της επόμενης ημέρας.

Ο λαός να απορρίψει τους εκβιασμούς όλων εκείνων που τον έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα, να “κάψει” τα αντιλαϊκά σενάρια και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ», διαμηνύει, καταλήγοντας, ο Περισσός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις