Πολιτική

ΚΚΕ: Οι ΗΠΑ δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις τους για καθεστώς συνδιαχείρισης στο Αιγαίο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η δήλωση του State Department, που κάνει λόγο για “αμφισβητούμενα ύδατα” στον χώρο της τουρκικής Navtex, όχι μόνο είναι προκλητική αλλά δείχνει και τις πραγματικές προθέσεις των ΗΠΑ για επιβολή καθεστώτος συνδιαχείρισης» υποστηρίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

«Τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν σημαία της εξωτερικής τους πολιτικής τη στρατηγική συμφωνία με τις ΗΠΑ, παραδίδοντας όλη τη χώρα για αμερικανικές βάσεις, με το πρόσχημα και της προστασίας από την Τουρκία. Το αποτέλεσμα; Να εισπράττουν από τους συμμάχους τους δηλώσεις περί “αμφισβητούμενων υδάτων”. Είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό» καταλήγει του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8