Πολιτική

ΚΚΕ: Στρατηγικές Τσίπρα σε βάρος εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων

«Η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους της περιλαμβάνει πλήθος αντιλαϊκών δεσμεύσεων, όπως ιδιωτικοποιήσεις, αλλαγές στο ΦΠΑ, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, κάτι το οποίο παραδέχεται με τον πιο επίσημο τρόπο και ο πρωθυπουργός στο άρθρο του στην εφημερίδα Le Monde» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για το άρθρο του Αλ. Τσίπρα και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όσο δε για την αναφορά του (σ.σ. του πρωθυπουργού στο άρθρο του) στις “δυο στρατηγικές που συγκρούονται εντός της ΕΕ”, στην ουσία πρόκειται για αποχρώσεις της ίδιας μιας στρατηγικής, που με διαφορετικούς τρόπους επιδιώκουν την ανάκαμψη της κερδοφορίας του κεφαλαίου, πάντα σε βάρος των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού μετά τα «καρφιά» Μαρινάκη καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη με αιχμές για τα Τέμπη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την «Ελπίδα για την Δημοκρατία» για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, με το κόμμα να συνδέει την υπόθεση με το αίτημα για ασφάλεια και δικαιοσύνη «που τόσο κατάφωρα στερούμαστε»
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου μετά τις συναντήσεις με Γεραπετρίτη και Δένδια: «Δεν φτάνει το Μαξίμου να σηκώνει τηλέφωνα στις 3 το πρωί»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά καθαρές απαντήσεις για το έργο και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποφεύγει να μιλήσει με σαφήνεια στον ελληνικό λαό
Γεραπετρίτης και Ανδρουλάκης
Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συλληφθούν οι δράστες»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέκλεισε νέο κύμα τρομοκρατίας, μίλησε για «νοσταλγούς μιας παλιάς κατάστασης» και έστειλε μήνυμα ότι «η Δημοκρατία απαιτεί δικογραφία και πλήρεις αποδείξεις»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
31
Το δείπνο Σαμαρά με εν ενεργεία «γαλάζιους» βουλευτές, η ενόχληση στο Μαξίμου και η εξίσωση των αναποφάσιστων
Η συνάντηση με τους Αθανασίου, Λεονταρίδη και Καρασμάνη, το λακωνικό σχόλιο Μαρινάκη και οι μετρήσεις που δείχνουν γιατί το ενδεχόμενο κόμμα του πρώην πρωθυπουργό δεν περνά απαρατήρητο
Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Καρασμάνης και Θεόφιλος Λεονταρίδης 34
Θεοδωρικάκος: Άνανδροι τρομοκράτες δολοφόνησαν μια αθώα γυναίκα – Δεν υπάρχει χώρος για τρομοκρατικές ενέργειες στην πατρίδα μας
Με αναφορά στη χθεσινή δολοφονία της Βάγιας Νέστορα μετά από την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη...
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Νέα πυρά Κυρανάκη κατά Τσίπρα για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Καλλιέργησε μια βάση ανοχής που οδηγεί στο επόμενο βήμα»
Ο γραμματέας της ΝΔ συνδέει τις δολοφονικές επιθέσεις με τη διαχρονική στάση της Αριστεράς απέναντι στη βία και προκαλεί την έντονη αντίδραση της ΕΛΑΣ, που κάνει λόγο για «εμφυλιοπολεμική ρητορική
Κυρανάκης Κωνσταντίνος
21