Πολιτική

ΚΚΕ: Συνάντηση του Ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου με την οικογένεια του Τζούλιαν Ασάνζ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συναντήσεις ενημέρωσης με την οικογένεια του Τζούλιαν Ασάνζ, που διοργανώθηκαν στο περιθώριο της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, έλαβε μέρος η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με τον ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, «στα πλαίσια των συναντήσεων, τόσο η σύζυγος του Τζούλιαν Ασάνζ, Στέλλα Ασάνζ, όσο και ο πατέρας του, John Shipton, ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις εξελίξεις στην πρόσφατη δικαστική διαδικασία στο Ανώτατο Βρετανικό Δικαστήριο, την πιθανότητα έκδοσής του στις ΗΠΑ, για τους κινδύνους για την ζωή και την υγεία του, για τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησής του για 5 χρόνια σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Βρετανίας χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες».

Το ΚΚΕ «υποστηρίζει το αίτημα να μην εκδοθεί ο Julian Assange στις ΗΠΑ, και να αφεθεί ελεύθερος» σημειώνει, τέλος, η ΕΟ του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8