Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής με τις… ευλογίες της ΝΔ

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής με τις… ευλογίες της ΝΔ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και είναι πολύ πιθανόν εντός της εβδομάδας να υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινωθεί συγκεκριμένα η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Η ανακοίνωση θα γίνει πιθανότατα πριν από την εκδήλωση για τα «γενέθλια» της ΝΔ, η οποία είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη, στο Μουσείο Μπενάκη.

Σύντομα, από την οδό Πειραιώς θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων δεν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, αφού δεν θα δοθεί κομματικό χρίσμα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με το προεδρείο της ΚΕΔΕ για την πρόταση μεταφοράς του ΕΝΦΙΑ στους δήμους, κατά την οποία Μητσοτάκης – Πατούλης φαίνεται πως έκαναν τις τελικές συζητήσεις για την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης, την ίδια ημέρα ο κ. Μητσοτάκης είχε τετ-α-τετ με τον γιο του Κωστή Στεφανόπουλου, Ηλία, στον οποίο πρότεινε να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Αχαΐας και εκείνος επιφυλάχθηκε ν’ απαντήσει εν ευθέτω χρόνω.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις