Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κολωνός: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε στέλεχός του που είχε μιλήσει με τη 12χρονη μέσω Blindchat

Κολωνός: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε στέλεχός του που είχε μιλήσει με τη 12χρονη μέσω Blindchat

Μετά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη ένα πολιτικό πρόσωπο εμπλέκεται στην υπόθεση με το βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Πρόκειται για στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο, το οποίο και διεγράφη.

Την εξέλιξη αποκάλυψε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή του στελέχους του κόμματος στην υπόθεση του Κολωνού. 

Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ρωτήθηκε για τα όσα ακούγονται πως ανάμεσα σε εκείνους που είχαν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Blindchat, μέσω της οποίας ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος επικοινωνούσε με “πελάτες” για να εκδίδει το 12χρονο κορίτσι, ήταν κι ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 

Αν και το κόμμα δεν έχει κανένα επίσημο στοιχείο, είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, οι πληροφορίες που υπήρξαν διερευνήθηκαν και το πρόσωπο αυτό τέθηκε άμεσα εκτός κόμματος. «Για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα», σημείωσε.

«Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει», είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, πρόκειται για μέλος σε τοπική οργάνωση στη Ρόδο από τον οποίο ζητήθηκε πάραυτα η παραίτηση και αποχώρηση του, όπως κι έγινε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις