Πολιτική

Κωνσταντοπούλου για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η Αχτσιόγλου δέχεται επίθεση με μαφιόζικους τρόπους – Επιλογή Τσίπρα ο Κασσελάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τους ανθρώπους, πρόδωσε την ψυχή του και γι΄ αυτό έχει φτάσει σήμερα να είναι σε αυτή την κατάσταση: εσωτερικού αλληλοσπαραγμού για την καρέκλα, με ιδιοτελείς στόχους και σκοπούς» ανέφερε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αναφερόμενη στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Με την κα Αχτσιόγλου μας χωρίζει ένας ωκεανός. Από την άλλη, η επίθεση που γίνεται με μαφιόζικους τρόπους σε μία γυναίκα υποψήφια είναι κάτι που δεν μπορώ να σιωπήσω. Βλέπω μία οργανωμένη επίθεση σε μία γυναίκα, που αφενός δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, αφετέρου αντικατοπτρίζει τι πραγματικά πρεσβεύει όλη αυτή η σύγκρουση».

«Εκείνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατακάθι ενός πολιτικού τζόγου, πολιτικού τυχοδιωκτισμού του κ. Τσίπρα και του περιβάλλοντός του που τώρα, με έναν επιδεικτικό τρόπο μέσω Κασσελάκη. Προφανώς είναι επιλογή του Τσίπρα ο Κασσελάκης και δεν τον τιμά αυτού του είδους η κατάσταση: να προσπαθείς να κινείς τις μαριονέτες από το παρασκήνιο και να ποιείς τη νήσσαν, λέγοντας δεν παίρνω θέση. Ας αποχωρούσε και ας προσπαθούσε να περισώσει μία αξιοπρέπεια που ούτως ή άλλως την είχε χάσει», πρόσθεσε.

Για τη δήλωση Κασσελάκη περί «κρατιδίου» στην Κύπρο, η επικεφαλής της «Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε ότι «είναι βαθύτατα θρασύ, ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι του γίνεται. Όταν δεν μπορείς να διακρίνεις ποια είναι τα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, όταν νομίζεις ότι μπορείς να εμφανίσεις ως ένα απλό σαρδάμ την εκχώρηση των κατεχομένων στην Τουρκία και όταν έχεις το θράσος να λες “ήμουν κουρασμένος”, τότε αποδεικνύεις ότι είσαι σίγουρα αντάξιος συνεχιστής του Τσίπρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση με τα «αδιευκρίνιστα» ποσά του Άδωνι Γεωργιάδη
Κλιμάκιο του κόμματος προσφεύγει στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και καταθέτει αυτοτελή μηνυτήρια αναφορά - Επικαλείται «νέα κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία» και προαναγγέλλει νέες κινήσεις για τη Novartis
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης
Το πολιτικό μήνυμα Πιερρακάκη για τις παροχές Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: «Λαϊκισμός είναι να τάζεις χρήματα που δεν υπάρχουν»
«Το να μετατρέπεις την πρόοδο της οικονομίας σε καλύτερη ζωή δεν συνιστά παροχή, συνιστά υποχρέωση», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών - Οι τρεις άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής
Κυριάκος Μητσοτάκης
38
Σαλμάς για κόμμα Σαμαρά: «Δεν βιαζόμαστε» – «Δεν καθορίζει ο Μητσοτάκης πότε τελειώνει η πολιτική καριέρα του καθενός»
Αιχμές κατά του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ από τον ανεξάρτητο βουλευτή - «Ίσως ο Σαμαράς αναγνώρισε το λάθος που έκανε στηρίζοντάς τον για αρχηγό» - Τι είπε για τον χρόνο ανακοίνωσης του νέου πολιτικού φορέα
Μάριος Σαλμάς
12
Σκέρτσος για Σαμαρά: «Οι παρατάξεις υπερβαίνουν τους προσωπικούς εγωισμούς» – Το μήνυμα για ενότητα στη ΝΔ
«Οφείλει να προστατέψει την υστεροφημία του», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας – Τι είπε για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, την ακρίβεια και το πρόγραμμα Τσίπρα
Άκης Σκέρτσος
11
Τάκης Θεοδωρικάκος: Πίεση για μειώσεις τιμών σε περισσότερα προϊόντα – «Αληθινή ελπίδα οι καλύτεροι μισθοί»
Τι είπε για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, την ακρίβεια και τη συμφωνία για 1.740 κωδικούς – «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και θα ξαναείναι αυτοδύναμη»
Τάκης Θεοδωρικάκος και Κυριάκος Μητσοτάκης