Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοντονής: Γελοιότητα η σύνδεση Novartis με τα συλλαλητήρια

Κοντονής Novartis

Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση της κυβέρνησης στην υπόθεση της Novartis τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής λέει ότι δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση κυβερνητική εμπλοκή στην πορεία της υπόθεσης. “Η εισαγγελέας διαφθοράς ολοκλήρωσε την έρευνα και από τη στιγμή που έπεσε πάνω σε πολιτικά πρόσωπα, όπως είχε υποχρέωση από τον νόμο διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η οποία με τη σειρά της την έστειλε σε μένα” τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Είδα το διαβιβαστικό της δικογραφίας το οποίο αναφέρεται στα πολιτικά πρόσωπα και τα έγγραφα που περιλαμβάνει ο φάκελος με βάση τον κατάλογο των εγγράφων”, ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Πρόκειται περί γελοιοτήτων”, απάντησε ο υπουργός στις αιτιάσεις εκείνων που συνδέουν το θέμα με το συλλαλητήριο, λέγοντας ότι η κυβέρνηση επιχειρεί “αντιπερισπασμό”.

Η εισαγγελέας ολοκλήρωσε την έρευνα αυτές τις ημέρες. Τι μας λένε δηλαδή ότι η κυβέρνηση έδωσε εντολή να κλείσει η υπόθεση χωρίς να έχει ολοκληρωθεί επειδή έγινε συλλαλητήριο προχθές;” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον τόπο με το να επιτίθενται με τέτοια επιχειρήματα, είπε ο κ. Κοντονής.

Σε ό,τι αφορά στον Α. Γεωργιάδη και το γεγονός ότι προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα ονόματα περιλαμβάνονται στο διαβιβαστικό και πως κανένα όνομα δεν ακούστηκε από την κυβέρνηση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις