Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοντονής σε ΝΔ: Θλιβερό να ταυτίζεστε με επιχειρηματικά συμφέροντα

Κοντονής σε ΝΔ: Θλιβερό να ταυτίζεστε με επιχειρηματικά συμφέροντα

Μετά τον Πάνο Καμμένο και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ με αφορμή πρωτοσέλιδο εβδομαδιαίας εφημερίδας, το οποίο εμφανίζει τους δυο υπουργούς να είχαν επικοινωνία με ισοβίτη. Ο κ. Κοντονής καλεί τη ΝΔ να θέσει τα ερωτήματά της στη Βουλή για να πάρει τις απαντήσεις της.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε θλιβερό «η αξιωματική αντιπολίτευση να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα» και άφησε αιχμές για την ανακοίνωση της ΝΔ τονίζοντας πως «προκαλεί κατάπληξη η σπουδή της ΝΔ να υιοθετήσει και ν’ αποδεχθεί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας και τους όψιμους ισχυρισμούς του καταδικασθέντος σε ισόβια».

—– > “Πόλεμος” Καμμένου – ΝΔ: Η σιωπή ήταν όντως εκκωφαντική

Η δήλωση του Σταύρου Κοντονή

«Προκαλεί κατάπληξη η σπουδή της ΝΔ να υιοθετήσει και ν’ αποδεχθεί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας και τους όψιμους ισχυρισμούς του καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη Γιαννουσάκη σχετικά με την υπόθεση του πλοίου Noor1, το οποίο κατελήφθη να μεταφέρει στην Ελλάδα 2,1 τόνους ηρωίνη.

Είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα, τη στιγμή που η οικονομική αστυνομία διενεργεί ελέγχους και η υπόθεση διερευνάται από τη δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ έχει τη δυνατότητα διά της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου να υποβάλει ερωτήματα και θα λάβει τις δέουσες απαντήσεις στη Βουλή, για να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός με ποιο τρόπο οικονομικοί παράγοντες διαμορφώνουν τον πολιτικό λόγο κομμάτων και ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί η ΝΔ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε