Πολιτική

Κόντρα Λαζαρίδη – Κουίκ: “Δεν ξεχνάμε πως χαμογελούσε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ”

Μια ακόμη κόντρα μεταξύ στελεχών της Νέα Δημοκρατίας και της κυβέρνησης άνοιξε η υπόθεση της επιλογής του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ μετά την απόρριψη της υποψηφιότητας από την αντιπολίτευση κατηγόρησε τη ΝΔ πως “πετά” τις καραμανλικές πολιτικές της ρίζες, για να πάρει την απάντηση από τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Χρύσανθο Λαζαρίδη, πως “νομίζει πως ξεχνάμε τα χαμόγελά του στην εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981”.

«Όταν η σημερινή ΝΔ των Μητσοτάκη – Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος – κυρίαρχο στοιχείο – προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα. Για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι ο σημερινός πρόεδρος της λεγόμενης ΝΔ είχε καταψηφίσει και τον καραμανλογενή Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ» αναφέρει στο σχόλιό του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Πέρα από το χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό, η σημερινή ηγεσία της ΝΔ είναι προφανές για μία ακόμα φορά, ότι δεν θέλει λύση για το θέμα του ΕΣΡ. Να μη ξαναλέμε τα ίδια… Απλώς στο σημερινό μου σχόλιο έβαλα μία άλλη πολιτική διάσταση, που πρέπει να απασχολήσει μία τεράστια πλειοψηφική μερίδα των ψηφοφόρων της ΝΔ» καταλήγει ο κ. Κουίκ.

Μέσω twitter απάντησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος νωρίτερα είχε επιτεθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο @TerensQuick υπερασπίζεται τον εθνάρχη Καραμανλή. Νομίζει πως ξεχνάμε τα χαμόγελά του στην εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, το 1981. #fygete», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο ο κ. Λαζαρίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά, δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παράνομο και ανυπόστατο», σημειώνοντας ότι μια κοινοβουλευτική απόφαση δεν μπορεί να νομιμοποιήσει μια συμφωνία που στερείται νομικής βάσης
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη συμφωνία της Μονής Σινά με την Αίγυπτο αλλά και το σκάνδαλο στο μπάσκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης 23
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 7
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 45