Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κόντρα Λαζαρίδη – Κουίκ: “Δεν ξεχνάμε πως χαμογελούσε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια ακόμη κόντρα μεταξύ στελεχών της Νέα Δημοκρατίας και της κυβέρνησης άνοιξε η υπόθεση της επιλογής του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ μετά την απόρριψη της υποψηφιότητας από την αντιπολίτευση κατηγόρησε τη ΝΔ πως “πετά” τις καραμανλικές πολιτικές της ρίζες, για να πάρει την απάντηση από τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Χρύσανθο Λαζαρίδη, πως “νομίζει πως ξεχνάμε τα χαμόγελά του στην εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981”.

«Όταν η σημερινή ΝΔ των Μητσοτάκη – Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος – κυρίαρχο στοιχείο – προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα. Για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι ο σημερινός πρόεδρος της λεγόμενης ΝΔ είχε καταψηφίσει και τον καραμανλογενή Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ» αναφέρει στο σχόλιό του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Πέρα από το χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό, η σημερινή ηγεσία της ΝΔ είναι προφανές για μία ακόμα φορά, ότι δεν θέλει λύση για το θέμα του ΕΣΡ. Να μη ξαναλέμε τα ίδια… Απλώς στο σημερινό μου σχόλιο έβαλα μία άλλη πολιτική διάσταση, που πρέπει να απασχολήσει μία τεράστια πλειοψηφική μερίδα των ψηφοφόρων της ΝΔ» καταλήγει ο κ. Κουίκ.

Μέσω twitter απάντησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος νωρίτερα είχε επιτεθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο @TerensQuick υπερασπίζεται τον εθνάρχη Καραμανλή. Νομίζει πως ξεχνάμε τα χαμόγελά του στην εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, το 1981. #fygete», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο ο κ. Λαζαρίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε