Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κόντρα Βελόπουλου – Στίγκα στο Twitter: Οι «πατριώτες», οι «προδότες» και οι δήθεν Έλληνες

Κόντρα Βελόπουλου – Στίγκα στο Twitter: Οι «πατριώτες», οι «προδότες» και οι δήθεν Έλληνες

Άρχισαν τα όργανα ανάμεσα σε Σπαρτιάτες και Ελληνική Λύση, καθώς τα κόμματα που αντλούν ψηφοφόρους από τον ίδιο ιδεολογικό ακροδεξιό χώρο και οι επικεφαλής τους, Βασίλης Στίγκας και Κυριάκος Βελόπουλος αντίστοιχα, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Twitter για το ποιος είναι περισσότερο… πατριώτης.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης που αρνείται τον όρο «ακροδεξιός», έκανε μια ανάρτηση αναφερόμενος εμμέσως στον Βασίλη Στίγκα από τους «Σπαρτιάτες» λέγοντας πως: «Πέρασαν ήδη 24 ώρες από την κατάθεση εξεταστικών επιτροπών και όλα τα κόμματα ακόμα και οι κατά δήλωσην πατριώτες δεν υπογράφουν τις εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι Τέμπη, υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμα! Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις προδόθηκε ο….. Ιησούς, εδώ προδίδονται οι… Έλληνες! ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;».

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

Με νέο Tweet έγραψε: «Αποκάλυψη Σεισμός: Για να τελειώνουν τα παραμύθια αυτών που αποφεύγουν να ψηφίσουν τις εξεταστικές, λέμε ότι σκοπός μας είναι να σύρουμε πίσω μας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κυρίως της Μακεδονίας, αφού είχαμε δεδομένο ότι θα ψηφίσουν όσοι δηλώνουν πατριώτες: Κατά την τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος, δόθηκε ένα δικαίωμα στην ελάσσονα αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα, αναθεωρήθηκε και το άρθρο 68, το οποίον πλέον στην παρ. 2 εδ. γ΄, αναφέρει ότι: “Η Βουλή μπορεί να συνιστά δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο εξεταστικές επιτροπές, εφόσον η σχετική πρόταση δέκα τουλάχιστον βουλευτών υπερψηφισθεί από τα δύο πέμπτα του συνόλου των βουλευτών (120), ανεξαρτήτως πλειοψηφίας”. Με λίγα λόγια, με πρόταση 10 τουλάχιστον βουλευτών, διεξάγεται συζήτηση στην Ολομέλεια για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και αυτή αποφασίζεται (μετά από συζήτηση) αν την ψηφίσουν 120 τουλάχιστον βουλευτές. Δηλαδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την μπλοκάρει η κυβερνητική πλειοψηφία, αν ψηφίσουν 120 βουλευτές» ανέφερε. 

Συνέχισε γράφοντας: «ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ! Το θέμα λοιπόν είναι ότι φθηνές δικαιολογίες δεν χωρούν! Κάποιοι δεν αφήνουν αυτούς που δηλώνουν πατριώτες να ψηφίσουν τις εξεταστικές επιτροπές! Αυτή είναι η αλήθεια! Ή είστε με την Ελλάδα και τη Μακεδονία ή δεν είστε κύριοι!».

 

Το γάντι σήκωσε ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος, Σπαρτιάτες, Βασίλης Στίγκας γράφοντας: «Ο έμπορος του ανθρώπινου πόνου Βελοπουλος τώρα θυμήθηκε τις εξεταστικές επιτροπές πετώντας ένα χαρτί στον αέρα.. Αυτές οι ενέργειες γίνονται πρώτα με διαβούλευση και συζήτηση,κατάλαβες ηγέτη?».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις