Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός και στην 25η Μαρτίου: Μόνο κατάθεση στεφάνων από πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Κορονοϊός και στην 25η Μαρτίου: Μόνο κατάθεση στεφάνων από πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Χωρίς παρελάσεις και δοξολογίες για την διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου, αλλά με καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Όπως ενημερώνει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εσωτερικών η εθνική επέτειος για την απελευθέρωση της χώρας από τον Τουρκικό ζυγό και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου μπήκαν εξαιτίας του κορονοϊού σε “καραντίνα” με αποτέλεσμα να ακυρωθούν από άκρη σε άκρη της χώρας, όλες οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις.

Ως ένδειξη και σεβασμού απέναντι στους λυτρωτές και τηρώντας κατά γράμμα όλο το σχέδιο προστασίας απέναντι στον covid-19 μόνο οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν από πλευράς ηγεσίας, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Έτσι την ημέρα εκείνη στην άδεια από κόσμο Αθήνα και στο κενοτάφιο προς τιμή των πεσόντων πολέμου, το οποίο κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 30′ από τον αρχιτέκτονα Εμμανουήλ Λαζαρίδη, τιμές θα καταθέσουν η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι Πρόεδροι των εκπροσωπούμενων στη Βουλή κομμάτων και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Την σχετική μέριμνα θα έχει η Βουλή των Ελλήνων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις