Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής: «Άδειασμα» και από τον Γιώργο Κουμουτσάκο – «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία»

Κώστας Καραμανλής: «Άδειασμα» και από τον Γιώργο Κουμουτσάκο – «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία»

Ακόμα ένα στέλεχος της ΝΔ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «αδειάζει» τον Κώστα Καραμανλή, για την επιλογή του πρώην υπ. Μεταφορών να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την παραίτησή του.

Μιλώντας στο Action24, ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε πως εάν ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή, δε θα μπορούσε συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.

«Αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε βέβαια πως ο Κώστας Αχ,. Καραμανλής έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εαυτόν υποψήφιο και να κριθεί από τον κόσμο στις κάλπες.

Την ίδια ώρα είναι έντονος ο προβληματισμός και σε άλλα στελέχη της ΝΔ για το εάν θα πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής.

Προβληματισμός στην ΝΔ για τη συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή στα ψηφοδέλτια – Ανοιχτά όλα τα σενάρια

Υπενθυμίζεται πως χτες (08.03.2023) ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος δήλωσε ότι εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και υπενθύμισε ότι εκείνος δεν είχε βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2009, καθώς είχε κατηγορηθεί (αθωώθηκε τελικά) για το φερόμενο ως σκάνδαλο του Βατοπεδίου το 2008.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις