Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμα παιδιά τους πέτυχαν στις Πανελλήνιες – Σε ποιες σχολές πέρασαν

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμα παιδιά τους πέτυχαν στις Πανελλήνιες – Σε ποιες σχολές πέρασαν

 Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαϊτη έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι για τα δίδυμα παιδιά τους. Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος πέρασαν με επιτυχία από τις Πανελλήνιες εξετάσεις. 

Την αποκάλυψη της επιτυχίας τους έκανε, μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Έλενα Ακρίτα που θέλησε να συγχαρεί τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαϊτη για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες. «Συγχαρητήρια στα δύο παιδιά του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή που έδωσαν Πανελλήνιες και μπήκαν σε ελληνικά Πανεπιστήμια. Η Αλίκη στις Πολιτικές Επιστήμες και ο Αλέξανδρος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!» έγραψε στην ανάρτησή της. 

Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη συμπλήρωσαν τον Ιούνιο τα 18 τους χρόνια. Έχουν γεννηθεί στις 12 Ιουνίου του 2003. Η μαμά τους, Νατάσα Παζαΐτη είχε ανεβάσει φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησης από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή στις 8 Ιουλίου. Είχε ποζάρει στο πλευρό των παιδιών και του συζύγου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Αντίο στα σχολικά χρόνια, καλό δρόμο στο καινούργιο σας ταξίδι!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις