Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης: Καταπράσινη η Ομόνοια για το έπος του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 02.06.2021, από την μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο και ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει το πώς η Αθήνα τιμά… την ομάδα της.

Σαν σήμερα πριν πενήντα χρόνια, ο Παναθηναϊκός του Φέρεντς Πούσκας, του Δομάζου, του Αντωνιάδη και των υπόλοιπων θρύλων του τριφυλλιού, έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, κορυφαίας -τότε- ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου αντιμετώπισε τον Άγιαξ του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στον τελικό του Γουέμπλεϊ, ωστόσο η παρουσία του αυτή σε τελικό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικού συλλόγου στην Ευρώπη, με την πόλη της ομάδας, την Αθήνα να τιμά απόψε το κλαμπ.

Click4more: Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο Γουέμπλεϊ και το έκαναν πράσινο

Με ανάρτησή του, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστας Μπακογιάννης, αναφέρει: «Η Ομόνοια στα πράσινα, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια από το έπος που έγραψε ο ελληνικός αθλητισμός και ο Παναθηναϊκός στο Wembley. Για την ομάδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και συνέδεσε την ιστορία της με την πόλη».

Δείτε την ανάρτηση

Φωτογραφίες από: Facebook / Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης για Novartis και τις καταγγελίες Σαλμά: «Το μήνυμα ήταν στη δικογραφία, δεν είναι νέο στοιχείο στην υπόθεση»
Ο υπουργός Υγείας κατηγορεί τον ανεξάρτητο, πρώην «γαλάζιο», βουλευτή ότι ανακυκλώνει τη δικογραφία και τη Χαριλάου Τρικούπη ότι «αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ»
Άδωνις Γεωργιάδης
Ο «Οδυσσέας» Τσίπρας «ταξιδεύει» στα social media: «Πείτε στον Νόλαν ότι όταν εκείνος πήγαινε στην Ιθάκη, εγώ επέστρεφα»
Λογαριασμός στο Χ παρουσίασε τον πρώην πρωθυπουργό ως μυθικό ήρωα, με αφορμή τη νέα κινηματογραφική ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη που «σπάει» ταμεία
Τσίπρας ως «Οδυσσέας» 7
Εξοπλιστικά 4,3 δισ. ευρώ από το ΚΥΣΕΑ: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα», anti-drone συστήματα, C-390 και V-BAT – Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων
Το «πράσινο φως» δόθηκε για 11 προγράμματα που αλλάζουν την αεράμυνα, τις μεταφορές, την επιτήρηση και τις ειδικές επιχειρήσεις - Στα 700 εκατ. ευρώ η συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στον νέο θόλο
Νίκος Δένδιας, ενημέρωση για εξοπλιστικά
Το ΚΥΣΕΑ εγκρίνει σήμερα εξοπλιστικό πρόγραμμα «μαμούθ» ύψους 4,3 δισεκ. ευρώ – Τι περιλαμβάνει η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολυσύνθετα εξοπλιστικά πακέτα των τελευταίων ετών που καλύπτει όλο σχεδόν ολόκληρο το φάσμα των σύγχρονων στρατιωτικών επιχειρήσεων
Μέγαρο Μαξίμου 42