Πολιτική

Κοτζιάς και Χριστοδουλίδης ενημερώνουν την επιτροπή Άμυνας για την τουρκική προκλητικότητα

Τα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ενημερώνουν ο Νίκος Κοτζιάς και ο και ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο.

Η ενημέρωση, που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, γίνεται μετά από σχετικό αίτημα της ΝΔ που είχε κατατεθεί μετά και το συμβάν του εμβολισμού του “Γαύδος” από τουρκικό πολεμικό σκάφος στην περιοχή των Ιμίων.

Η Τουρκική προκλητικότητα στο διάστημα αυτό έχει συνεχιστεί τόσο με τις απαράδεκτες δηλώσεις τουρκικών αξιωματούχων αλλά και τις προκλητικές τους ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και με το επεισόδιο με τους δύο στρατιωτικούς στον Έβρο, που παραμένουν κρατούμενοι σε φυλακές υψηλής ασφάλειας στην Τουρκία.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα.

Παράλληλα για το ίδιο θέμα συγκλήθηκε άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2