Πολιτική

Κουίκ: Αν δεν είμαι ξανά υπουργός, φεύγω από την πολιτική [vid]

Αποφασισμένος να εγκαταλείψει την πολιτική σε περίπτωση που μετά από τον επερχόμενο ανασχηματισμό δεν του δοθεί υπουργική θέση δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ. «Θα βγώ στην ελεύθερη αγορά, δεν μπορώ να μείνω σπίτι μου», είπε.

Αφού ξεκαθάρισε πως ο χρόνος του ανασχηματισμού είναι θέμα του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε το ποια στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα είναι στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα συζητηθεί ανάμεσα στους δυο κυβερνητικούς εταίρους, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

Ο Τέρενς Κουίκ επεσήμανε πως τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν τη δουλειά που κάνουν τα στελέχη των ΑΝΕΛ που είναι την κυβέρνηση και μιλώντας επί προσωπικού είπε πως είναι απόφαση του Πάνου Καμμένου το αν θα τον συμπεριλάβει στις προτάσεις του ή όχι.

«Το ξέρει και ο ίδιος ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάτσουν σε εφεδρεία. Δεν μπορώ να πάω και σπίτι μου, είμαι μανιακός με τη δουλειά μου» είπε προαναγγέλλοντας πως αν δεν είναι στην κυβέρνηση, θα εγκαταλείψει την πολιτική. «Αν δεν συνεχίσω, θα πρέπει να γυρίσω στην ελεύθερη αγορά. Υπάρχει η δημοσιογραφία, ο σύμβουλος επικοινωνίας, να κάνω κάτι δικό μου. Είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσω από την πολιτική», τόνισε.

«Αν ήμουν βουλευτής θα παρέμενα», είπε και πρόσθεσε πως «τον Ιανουάριο του ’15 θυσιάστηκα να μην κατέβω στη Β’ Αθηνών, όπου θα έβγαινα περπατώντας και προτίμησα να πάω στο Επικρατείας για να βοηθήσω τους ΑΝΕΛ και τον Καμμένο. Έκαψα τον εαυτό του για το κόμμα αλλά δεν θα μείνω και άνεργος». Διευκρίνισε πάντως ότι αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παραμείνει στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14