Πολιτική

Κουμουτσάκος: Συνεχίζεται η σιωπή του Μαξίμου για τη συνέντευξη Βαρουφάκη

Την τοποθέτηση της κυβέρνησης για τα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» ζητά η ΝΔ, κατηγορώντας παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου για «σιωπή».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίζει πως συνεχίζεται η σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου την ώρα που οι Έλληνες πολίτες περιμένουν.

«Έχουν περάσει δύο 24ωρα από τη μαρτυρία-απολογία του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, για σκοτεινούς χειρισμούς που βύθισαν τη χώρα στα σημερινά δραματικά οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Δύο 24ωρα χωρίς επίσημη τοποθέτηση από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι Έλληνες πολίτες περιμένουν» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
28
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12