Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κουντουρά: Γιατί έβαλα μαντήλα στην Σαουδική Αραβία

Κουντουρά: Γιατί έβαλα μαντήλα στην Σαουδική Αραβία

«Οφείλουμε να σεβόμαστα τα ήθη και τις παραδόσεις των χωρών που επισκεπτόμαστε. Αυτό έχει γίνει και στο παρελθόν. Δεν με ενόχλησαν καθόλου τα σχόλια που έγιναν. Εγώ οφείλω να σέβομαι την ιστορία τον πολιτισμό και τις παραδόσεις στις χώρες που επισκέπτομαι και με φιλοξενούν για να βοηθήσω τη χώρα μου στον τουριστικό τομέα».

Με αυτά τα λόγια η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά απάντησε στα όσα γράφτηκαν για την επίσκεψή της και την περιβολή της στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η κα Κουντουρά, περιέγραψε με τους καλύτερους οιωνούς το κύμα τουριστών οπως αυτό διαμορφώνεται με τις εως τώρα κρατήσεις απο μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ευρώπη και όχι μόνο. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, η κ. Κουντουρά σημείωσε οτι η χώρα αναδεικνύει και αλλες τουριστικές θεματικές ενότητας που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον απο τις ξένες αγορές οπως καταδυτικός τουρισμός, ή ο τουρισμός με αντικείμενο τους αγώνες γκολφ. Η υπουργός τουρισμού αναφέρθηκε οτι ο τουρισμός φέτος θα σπάσει καθε προηγούμενο ρεκόρ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε