Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κουρουμπλής: Δεν θέλω να σκέφτομαι δραματικές καταστάσεις

Κουρουμπλής: Δεν θέλω να σκέφτομαι δραματικές καταστάσεις

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του προγράμματος με τους δανειστές οφείλεται στο έκτακτο βοήθημα που εδωσε η κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε πως δεν αντιλαμβάνεται η Ευρώπη οτι αυτή η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διαθέσει χρήματα βοηθώντας αυτη την κατηγορία των συνταξιούχων ειναι χρήματα απο τα πλεονάσματα και με βάση τη συμφωνία δίνονται στους χαμηλοσυνταξιούχους. «Είναι θλιβερό», είπε, «απο την αξιωματική αντιπολίτευση να κρατά αυτή την στάση. Η Νέα Δημοκρατία δεν προέρχεται απο παρθενογέννεση, εχει βαριές πολιτικές ευθύνες για το οτι έχουμε φτάσει εδω. Η κυβέρνηση επέλεξε τον συγκεκριμένο δρόμο και γι αυτο υφιστάμεθα την πολιτική του κ. Σόιμπλε».

Στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Κουρουμπλής είπε πως είναι ό,τι το χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα, γιατί οι εκλογές θα προκαλέσουν αστάθεια. Στην ερώτηση αν ωστόσο υπάρχουν σκέψεις για το πως θα αντιμετωπιστεί μια ακραία περίπτωση αν δεν κλείσει η αξιολόγηση , ο υπουργός ναυτιλίας τόνισε: «Αν έρθουν τόσο δραματικά τα πράγματα θα δούμε τότε. Αλλά εγώ ουτε που θέλω να το σκέφτομαι αρνητικά».
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε