Πολιτική

Κουτσούμπας: “Να αποσυρθεί αμέσως το πολυνομοσχέδιο ή να καταψηφιστεί…”

"Το πολυνομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί αμέσως και σε περίπτωση που μπει για ψηφοφορία, θα πρέπει να καταψηφιστεί", τόνισε χθες ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και επανέλαβε τη θέση του κόμματός του να μη γίνει καμιά απόλυση και καμιά διαθεσιμότητα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίσης, κάλεσε το λαό να αντιπαλέψει το πολυνομοσχέδιο γιατί δεν αφορά μόνο το δημόσιο τομέα αφορά και τον ιδιωτικό τομέα, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες.

Από εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Έρκυνα» στη Λιβαδειά, όπου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου ο Δ. Κουτσούμπας επεσήμανε πως «η μόνη λύση για το λαό είναι να οργανώσει την αντίστασή του, την αντεπίθεσή του, να οικοδομήσει τη Λαϊκή Συμμαχία, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, με τη δύναμη εκείνη που αταλάντευτα μπορεί να παλέψει για ν’ ανοίξει ένα φωτεινό μέλλον γι’ αυτό τον τόπο».

Ερωτηθείς για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε πως οι αποφάσεις, οι εργασίες και οι ομιλίες του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποπνέουν ό,τι πιο φθαρμένο και παλιό έχουμε γνωρίσει απ’ το ΠΑΣΟΚ προηγούμενων δεκαετιών και ότι ο νέος διπολισμός θα οικοδομηθεί με τα φθαρμένα, σάπια υλικά του δικομματισμού.

Επιπροσθέτως τόνισε πως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω τις θέσεις του για τα μνημόνια, συνολικά έχει αλλάξει θέσεις, έχει αλλάξει πολιτική με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουτσούμπας σε Παπούλια: “Είμαστε αντίθετοι στη φοροληστεία του λαού”

Εντολή Σαμαρά: Τελειώστε με την κινητικότητα της δημοτικής αστυνομίας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου

Γ. Μιχελάκης: “Όσοι αρνηθούν να μετακινηθούν, θα απολυθούν”

Δημοσκόπηση – μαχαιριά για την κυβέρνηση: οι μισοί λένε όχι στις απολύσεις στο Δημόσιο – Αυξάνονται οι… νοσταλγοί της δραχμής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού μετά τα «καρφιά» Μαρινάκη καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη με αιχμές για τα Τέμπη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την «Ελπίδα για την Δημοκρατία» για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, με το κόμμα να συνδέει την υπόθεση με το αίτημα για ασφάλεια και δικαιοσύνη «που τόσο κατάφωρα στερούμαστε»
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου μετά τις συναντήσεις με Γεραπετρίτη και Δένδια: «Δεν φτάνει το Μαξίμου να σηκώνει τηλέφωνα στις 3 το πρωί»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά καθαρές απαντήσεις για το έργο και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποφεύγει να μιλήσει με σαφήνεια στον ελληνικό λαό
Γεραπετρίτης και Ανδρουλάκης
Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συλληφθούν οι δράστες»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέκλεισε νέο κύμα τρομοκρατίας, μίλησε για «νοσταλγούς μιας παλιάς κατάστασης» και έστειλε μήνυμα ότι «η Δημοκρατία απαιτεί δικογραφία και πλήρεις αποδείξεις»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
32
Το δείπνο Σαμαρά με εν ενεργεία «γαλάζιους» βουλευτές, η ενόχληση στο Μαξίμου και η εξίσωση των αναποφάσιστων
Η συνάντηση με τους Αθανασίου, Λεονταρίδη και Καρασμάνη, το λακωνικό σχόλιο Μαρινάκη και οι μετρήσεις που δείχνουν γιατί το ενδεχόμενο κόμμα του πρώην πρωθυπουργό δεν περνά απαρατήρητο
Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Καρασμάνης και Θεόφιλος Λεονταρίδης 34
Θεοδωρικάκος: Άνανδροι τρομοκράτες δολοφόνησαν μια αθώα γυναίκα – Δεν υπάρχει χώρος για τρομοκρατικές ενέργειες στην πατρίδα μας
Με αναφορά στη χθεσινή δολοφονία της Βάγιας Νέστορα μετά από την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη...
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Νέα πυρά Κυρανάκη κατά Τσίπρα για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Καλλιέργησε μια βάση ανοχής που οδηγεί στο επόμενο βήμα»
Ο γραμματέας της ΝΔ συνδέει τις δολοφονικές επιθέσεις με τη διαχρονική στάση της Αριστεράς απέναντι στη βία και προκαλεί την έντονη αντίδραση της ΕΛΑΣ, που κάνει λόγο για «εμφυλιοπολεμική ρητορική
Κυρανάκης Κωνσταντίνος
21