Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κουτσούμπας: Όταν κάνετε την δουλειά θα σας πετάξουν σαν λεμονόκουπες

Κουτσούμπας: Όταν κάνετε την δουλειά θα σας πετάξουν σαν λεμονόκουπες

Το Ελληνικό είναι η ΣΥΡΙΖΑίικη εκδοχή του αριστερού ξεπουλήματος… ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην Ολομέλεια και επικρίνοντας την επένδυση.

Ο γενικός γραμματέας ΚΚΕ καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάνετε τα ίδια σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Τα νομοσχέδια που φέρνεται, αρχής γενομένης από το 3ο μνημόνια μεγαλώνουν τα κέρδη του κεφαλαίου και των ομίλων που κατασπαράζουν τη σάρκα της Ελλάδας, σε αγαστή συνεργασία με τους ευρωενωσιακούς εταίρους και τα άλλα ευαγή ιδρύματα του καπιταλισμού.

Αναφερόμενος στην αδειοδότηση των καναλιών, ο κ. Κουτσούμπας είπε πως «εστιάζετε στα θέματα διαφθοράς με πιο χαρακτηριστικό το τελευταίο διάστημα το παράδειγμα των τηλεοπτικών αδειών. Χαρακτηρίζετε ως δήθεν κάθαρση του τηλεοπτικού τοπίου την αμφίβολη αντικατάσταση ορισμένων καναλαρχών από άλλους υπόδικους και νέους κρατικούς εργολάβους βοσκοτοπίων κλπ. Η ενημέρωση όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του κεφαλαίου και εκεί θα μείνει…»

Για το νέο πακέτο μέτρων που αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή για να κλείσει η αξιολόγηση, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ είπε πως «έρχεται και το νέο αντιλαικό πακέτο στη βουλή, απόψε το βράδυ για να πάει και αυτό κατεπειγόντως, να σφάξει λαϊκά δικαιώματα, για την ολοκλήρωση της 1ης αξιολόγησης που περιλαμβάνει υπεταμείο ιδιωτικοποιήσεων, κατάργηση εκπτώσεων σε εισφορές υγείας για τους αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και άλλα διάφορα, για να ετοιμαστούν παράλληλα τα νέα αντιλαικά πιο σκληρά προαπαιτούμενα για την περιβόητη 2η αξιολόγηση και αφορά σε εργασιακά ζητήματα, νέο συνδικαλιστικό νόμο, καταστολής εργατικών συνδικαλιστικών δικαιωμάτων για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων κλπ. Όλη η βρώμικη δουλειά του συστήματος σε πλήρη εξέλιξη και υλοποίηση από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Για αυτό είναι ευχαριστημένα μαζί σας τα γεράκια της ΕΕ και του ΔΝΤ που σας στηρίζουν σήμερα με νύχια και με δόντια για να τους κάνετε τη δουλειά και μετά να σας πετάξουν και εσάς σαν στυμμένες λεμονόκουπες;»

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε