Πολιτική

Κρίσεις 2019: Οργισμένη ανακοίνωση από ΝΔ – Κομματικοποιείτε και τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ σχολιάζει τις κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι εκτός από την δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές και το δημόσιο, κομματικοποιεί και τις ένοπλες δυνάμεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μετά τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, τις Ανεξάρτητες Αρχές και τη Δημόσια Διοίκηση, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την απόπειρα πλήρους κομματικοποίησης του κράτους με τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και τις επικείμενες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Και μάλιστα λίγους, μόλις, μήνες πριν το τέλος της, σε μια προφανή προσπάθεια να διαμορφώσει τετελεσμένα», τονίζει η ΝΔ.

Και συνεχίζει: «Η αποστράτευση ικανών αξιωματικών με σπουδαία εκπαίδευση και υψηλό κύρος πλήττει τις Ένοπλες Δυνάμεις, ειδικά σε μια ευαίσθητη περίοδο για την πατρίδα μας. Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει το γεγονός και καταθέτει ερώτηση στον Υπουργό Άμυνας, ώστε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου να δώσει απαντήσεις για τους λόγους αποστράτευσης ικανών Ελλήνων Αξιωματικών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 74