Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ξεκατίνιασμα” Ζωής Κωνσταντοπούλου με Κουτσούμπα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Δέσποινα Κουτσούμπα επιδόθηκαν σε μια δημόσια, σκληρή κόντρα με “βαρείς” εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς. Η συκοφαντική δυσφήμηση και η απάντηση.

Το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δήμητρα Κουτσούμπα, κατηγορεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και της επιτίθεται με δριμύτητα. Αφορμή ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε στέλεχος της νεολαίας του κόμματος που αποχώρησε, καταγγέλλοντας τόσο την πολιτική στάση της Πλεύσης Ελευθερίας, όσο και τις “συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα” για όσους εργάζονται σε αυτό.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στις κατηγορίες αυτές, παραπέμποντας σε μία ανάρτηση του στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντή Καραναστάση, στο Facebook. Στην ανάρτηση αυτή, ο κ. Καραναστάσης ανέφερε για την Δέσποινα Κουτσούμπα:

“Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφεριάκή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.»

Μέσω… Facebook απάντησε και η Δέσποινα Κουτσούμπα, μιλώντας για ψεύδη, κιτρινισμό και ξεκατίνιασμα. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε “προφανώς για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες“.

Δείτε ολόκληρη την απάντηση της Δέσποινας Κουτσούμπα

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε