Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δείτε LIVE το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Δείτε LIVE το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Ξεκίνησε τις εργασίες του το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Η Φώφη Γεννηματά, από το βήμα του έκτακτου Συνεδρίου προσδιόρισε το στόχο του ενόψει των κρίσιμων Ευρωεκλογών, Αυτοδιοικητικών Εκλογών και των Εθνικών Εκλογών. «Ψήφος Αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής για την πολιτική Ανατροπή υπογράμμισε και συμπλήρωσε απευθυνόμενη στους πολιτικούς της αντιπάλους:

«Η συντήρηση είστε εσείς. Η Πρόοδος είμαστε εμείς!».

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι το δίλημμα των εκλογών δεν είναι: ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά «Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες».
Δείτε LIVE τις εργασίες

«Ναι» στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, «Όχι» στη δεξιά παλινόρθωση

Ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα έχει αυτόνομη πορεία, λέγοντας ένα βροντερό «ναι» και ένα βροντερό «όχι». «Βροντερό “ναι” στην ήττα και την καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ένα βροντερό “όχι” στη δεξιά παλινόρθωση. Επιβεβαιώνουμε και σήμερα στο Συνέδριό μας την απόφαση αυτή 4.500 Σύνεδροι και θα την τηρήσουμε απαρέγκλιτα. Οποιαδήποτε αλλαγή θέσης προϋποθέτει απόφαση Συνεδρίου», είπε η κ. Γεννηματά.

Προσδιορίζοντας τον ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτήρα του Κινήματος Αλλαγής η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «είμαστε σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, κινούμαστε στο χώρο της κεντροαριστεράς και έχουμε συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας».

Και υπογράμμισε: «Το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κυβερνήσεις που θα συνεχίσουν τη συντηρητική πολιτική που ασκεί όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -Ακροδεξιάς».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις