Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξουλίδου προς Θεοδωράκη: Τα… βοθρολύματα του Ποταμιού και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί

Ξουλίδου προς Θεοδωράκη: Τα… βοθρολύματα του Ποταμιού και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Ποταμιού εξέδωσε η βουλευτίνα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. 

«Η κυβέρνηση δεν χρειαζόταν μερεμέτια, χρειαζόταν επαναθεμελίωση», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης μόλις ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Ο πρωθυπουργός, δυστυχώς, φαίνεται να μην συνειδητοποιεί ότι απειλείται, πλέον, η ίδια η υπόσταση της χώρας και νομίζει ότι μπορεί να πειραματίζεται με κυβερνήσεις πιστών συντρόφων και προθύμων κομπάρσων», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε ανακοίνωση του Ποταμιού προστίθενται και τα εξής:
“Η οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποτυπώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο την ατολμία του κ.Τσίπρα να προχωρήσει στις μεγάλες τομές που επιζητά η κοινωνία. Αντί για νέα κυβέρνηση βλέπουμε ανακύκλωση στελεχών του κομματικού σωλήνα, αγωνιστών των τηλεοπτικών πάνελ και εσωτερικές διευθετήσεις με ισχυρές δόσεις κωμωδίας. Η αυτονόητη αντικατάσταση εκείνων που δεν στήριξαν τις επιλογές του πρωθυπουργού δεν συνιστά τομή. Δυστυχώς, η χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή προχωράει με μια αδύναμη κυβέρνηση, κατώτερη των περιστάσεων.

ΥΓ: Και βέβαια είναι άδικο που ο κ.Τσίπρας έκανε υφυπουργό μόνο τον κ. Χαϊκάλη και όχι και την κυρία Ξουλίδου, όπως υποσχέθηκαν οι συνεργάτες του το ξημέρωμα της 11ης Ιουλίου στους δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ προσπαθώντας να τους πείσουν να επιστρέψουν στην Ολομέλεια και να δώσουν εξουσιοδότηση στον πρωθυπουργό. Δεκάδες βουλευτές που ήταν μάρτυρες του περιστατικού συμπαραστέκονται σιωπηλά τούτες τις ώρες στην αδικηθείσα κυρία Ξουλίδου”.

Το υστερόγραφο στην ανακοίνωση του Ποταμιού έκανε έξαλλη την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, που εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση:

«Από την ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αντιλαμβάνομαι πως το μόνο που είναι ικανοί να κάνουν καλά είναι να ρίχνουν τα βοθρολύματά τους στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όσο και να το επιδιώκουν η διχόνοια και η κακεντρέχεια δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Ποτέ δεν έβαλα το ατομικό πάνω από το συλλογικό και το εθνικό συμφέρον, σε αντίθεση με το ΠΟΤΑΜΙ, που αποδεικνύει καθημερινά ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Δηλώνω πάντα πιστή στο κίνημα και υπερασπίζομαι τις επιλογές σε ανθρώπινο δυναμικό του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου». 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε