Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Σφάζονται κυβέρνηση και ΝΔ

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Σφάζονται κυβέρνηση και ΝΔ

Ακόμα και μια τέτοιου είδους επίθεση τραμπούκων σε έναν βουλευτή δεν μπορεί να φέρει κοντά την κυβέρνηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου έχει προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου ένταση ανάμεσα στη ΝΔ και στην κυβέρνηση.

«Για να κρύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα και την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων, η Νέα Δημοκρατία επένδυσε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, του οποίου έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά» σχολιάζει η κυβέρνηση με αφορμή ανακοίνωση της ΝΔ και προσθέτει: «Ας συνέλθουν και ας αποφασίσουν αν θέλουν να λειτουργούν ως υπεύθυνο και συντεταγμένο δημοκρατικό κόμμα, η ως συνονθύλευμα συρόμενο πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό».

Για “υστερικού τύπου πατριδοκαπηλία” που “οπλίζει το χέρι των ακροδεξιών τραμπούκων” μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. Ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ανεβάσει πολύ υψηλούς τόνους έντασης στην Βουλή τον τελευταίο καιρό και ο πολιτικός κόσμος θα έπρεπε να έχει ένα αρραγές μέτωπο απέναντι της. Επέκρινε την ΝΔ ότι οι δηλώσεις και η στάση της χθες δεν συνάδουν με αυτό.

Απαντώντας η ΝΔ τόνισε: «Η πολιτική αθλιότητα στην οποία κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Έφτασαν στο σημείο να παραποιούν σκόπιμα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που διατυπώνονται ξεκάθαρα από τον Πρόεδρό της.  Έφτασαν, ακόμη χειρότερα, στο σημείο να ταυτίζονται στα εθνικά μας θέματα με τη θέση της Τουρκίας και στα εσωτερικά ζητήματα με ακραία στοιχεία.  Στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν από τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν, επιχειρούν να φανατίσουν και να διχάσουν. Γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι. Ας σκεφτεί ο κάθε πολίτης τι θα έλεγαν και τι θα έπρατταν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ εάν γεγονότα σαν το χθεσινό συνέβαιναν με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε