Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύκλοι ΑΝΕΛ απαντούν στη Νέα Δημοκρατία: Η αποστασία επαναλαμβάνεται ως φάρσα!

Κύκλοι ΑΝΕΛ απαντούν στη Νέα Δημοκρατία:  Η αποστασία επαναλαμβάνεται ως φάρσα!
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μετασεισμικές δονήσεις προκαλεί στο πολιτικό σκηνικό η κίνηση του Γ. Λαζαρίδη να εγκαταλείψει σήμερα τους ΑΝΕΛ, αλλά να μην επιστρέψει την έδρα, ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την κυβερνητική πλειοψηφία με μόλις 152 βουλευτές. Πυρά για παρότρυνση σε αποστασία εξαπολύουν με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ στη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, κύκλοι των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ανέφεραν απόψε τα εξής:

Ο Κυριάκος Σαμαράς στηρίζει τον Συμπιλίδη. Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η αποστασία καθιερώνεται σαν πολιτική πρακτική“.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το non paper που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι το Μαξίμου, με αφορμή την αποχώρηση του κυβερνητικού βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη.

ΑΝΕΛ – Κουΐκ: Γ. Λαζαρίδης, Γ. Συμπιλίδης = Βίοι Παράλληλοι

Στην εκτίμηση πως σε αυτή την κυβέρνηση δεν πρόκειται να βρεθεί Συμπιλίδης (σ.σ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που ακολούθησε στην Πολιτική Άνοιξη τον Αντώνη Σαμαρά, ρίχνοντας την κυβέρνηση του Κων/νου Μητσοτάκη) προχώρησε νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ. Παράλληλα άφησε αιχμές για ασφυκτικές πιέσεις κατά βουλευτών των ΑΝΕΛ από την ηγετική ομάδα της οδού Πειραιώς κι από τα φιλικά της ΜΜΕ.

“Αυτή η ακροδεξιά παρέα του Μοσχάτου δεν καταλαβαίνει κάτι: ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν περάσει πολύ- πολύ χειρότερα και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος τέσσερα χρόνια, και ιδίως τα δύο τελευταία χτυπιέται κάτω σαν το χταπόδι από τα γνωστά συγκροτήματα δεν πρόκειται να λυγίσει, και αυτό που είπε στο Ζάππειο προχθές θα το κρατήσει ως λόγο τιμής” κατέληξε ο Τέρενς Κουΐκ.

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις