Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τότε και τώρα στο Άγιο Όρος [pics]

Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τότε και τώρα στο Άγιο Όρος [pics]

Αισιόδοξος πως η χώρα θα βγει τελικά από την κρίση εμφανίστηκε o αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την υποδοχή του στη Μονή Ξενοφώντος, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Άγιον Όρος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης διανυκτέρευσε στη Μονή Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος και προσκύνησε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονής, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία ενώ διάβασε και το «Πιστεύω».

Φωτογραφία από την επίσκεψη στο Άγιο όρος ανέβασε το πρωί και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης στο twitter.

Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «Και το Όρος στην υπερ-χιλιετή διαδρομή του, έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, έχει ζήσει δύσκολες στιγμές, και γνωρίζει καλά ότι ο χρόνος θεραπεύει τελικά τα δεινά και πρέπει να είμαστε σε κάθε περίπτωση αισιόδοξοι, με πίστη στις δικές μας εσωτερικές δυνατότητες».

«Αυτό το μήνυμα κρατώ από τα λόγια γεμάτα καλοσύνη, με τα οποία μας υποδεχθήκατε. Και θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω για αυτή την υποδοχή. Να γνωρίζετε ότι στο πρόσωπο το δικό μου αλλά και στο πρόσωπο των συνεργατών μου, θα έχετε πάντα έναν αρωγό, έναν πολύ καλό φίλο, όχι μόνο της δικής σας πολύ όμορφης Μονής αλλά και του Αγίου Όρους συνολικά», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Η έκπληξη του Αρχιμανδρίτη Αλέξιου

Ο πρόεδρος της ΝΔ το πρωί παρακολούθησε υπό το φως των κεριών τη θεία λειτουργία.

Μάλιστα, ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος του έδειξε φωτογράφιες από τον πατέρα του Κωσταντίνο Μητσοτάκη το 1983 όταν είχε και αυτός επισκεφθεί τη Μονή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, φωτογραφίες: Eurokinissi και ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε