Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης – ΔΕΘ 2022: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και χειροκροτήματα

Κυριάκος Μητσοτάκης – ΔΕΘ 2022: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και χειροκροτήματα

Στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις 21:00 έδωσε το παρών στην πλατεία Αριστοτέλους, συνοδευόμενος από μέλη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στους οποίους και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Τον κ. Μητσοτάκη όπως αναφέρει το thesstoday υποδέχθηκε και πλήθος κόσμου στην πλατεία που ήταν εκείνη την ώρα στο σημείο, με τον ίδιο να φωτογραφίζεται και με πολλά νέα παιδιά που του ζητούσαν μία selfie.

Η παρουσία του στην πλατεία Αριστοτέλους συνοδεύτηκε και με την ύπαρξη περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας για τη ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού βρίσκεται η συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO και η καθιερωμένη περιήγηση στα περίπτερα.

Το βράδυ είναι προγραμματισμένη η ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης.   Η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20.00. Εκεί αναμένεται να κάνει απολογισμό του κυβερνητικού έργου, να παρουσιάσει το σχεδιό του για το 2023 και το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις