Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεύμα με την αναπληρώτρια κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Ελένη Τσακοπούλου- Κουναλάκη

Γεύμα με την αναπληρώτρια κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Ελένη Τσακοπούλου- Κουναλάκη και τον σύζυγό της Μάρκο Κουναλάκη είχαν σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια του γεύματος σε φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στις ΗΠΑ, την αναβαθμισμένη εικόνα της Ελλάδας, τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τις επιπτώσεις της πανδημίας στη διαμόρφωση του διεθνούς περιβάλλοντος.

mitsotakis

Ο πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια, ανταλλάσσει πολύ συχνά απόψεις με την κυρία Κουναλάκη, ενώ ανάμεσα στις έδρες αμερικανικών πανεπιστημίων που έχει χρηματοδοτήσει η αναπληρώτρια κυβερνήτης της Καλιφόρνια, είναι και η Έδρα Ελληνικών Σπουδών «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο Πανεπιστήμιο Stanford.

Η κ. Κουναλάκη είναι αυτή που πρότεινε την Καμάλα Χάρις στον Τζο Μπάιντεν για την θέση της αντιπροέδρου των ΗΠΑ και αποτελεί δυναμικό στέλεχος της παράταξης των Δημοκρατικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8