Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης για Παύλο Γιαννακόπουλο: Αντίο σε έναν σπουδαίο Έλληνα του αθλητισμού και των επιχειρήσεων

Κυριάκος Μητσοτάκης για Παύλο Γιαννακόπουλο:  Αντίο σε έναν σπουδαίο Έλληνα του αθλητισμού και των επιχειρήσεων
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την προσωπικότητα και την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου εξαίρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την σημερινή απώλεια του 89χρονου κορυφαίου παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού και ιδιοκτήτη της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ.

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο σημαντικό αθλητικό και επιχειρηματικό έργο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ιστορικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού και θεμελιωτής της κορυφαίας ελληνικής βιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, έφυγε σήμερα (10.06.2018) από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις