Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για τον χρυσό Μίλτο Τεντόγλου: Μυθικός για ακόμα μια φορά

Με άλμα στα 8.48 μέτρα στο μήκος ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο στον θεσμό, τρία χρόνια μετά το Τόκιο. «Χρυσός Ολυμπιονίκης και στο Παρίσι», έγραψε στο συγχαρητήριο μήνυμά του στο Χ (πρώην Twitter) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Γράφει τη δική του μοναδική ιστορία, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους», σημείωσε για τον Μίλτο Τεντόγλου, νικητή του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει καθαρές απαντήσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους
«Απαιτούνται απαντήσεις γιατί, ενώ η χώρα καταγράφει νέα κρούσματα ευλογιάς σε εβδομαδιαία βάση, δεν δηλώνονται συστηματικά στους διεθνείς μηχανισμούς παρακολούθησης, όπως προβλέπεται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ πριν το συνέδριο: Δούκας εναντίον Ανδρουλάκη για προκριματικές εκλογές και μετεκλογικές συνεργασίες
«Πολύ σωστά λοιπόν λέει ο πρόεδρος ότι δεν θα πάμε με τη Νέα Δημοκρατία. Όμως μετεκλογικά, όχι προεκλογικά, μετεκλογικά πρέπει να είμαστε διασφαλισμένοι ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί»
Ο Χάρης Δούκας και ο Νίκος Ανδρουλάκης 9
Στο Μαξίμου σήμερα και οι «σκληροί» των μπλόκων: Τα αιτήματα, οι αποκλεισμένοι και η ύστατη προσπάθεια συνεννόησης
Κυβερνητικοί παράγοντες, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο θέμα και έχουν γνώση των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλώνουν αισιόδοξοι ότι από την Τρίτη οι κινητοποιήσεις «τελειώνουν»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ξεμπλοκάρουν άμεσα 90.000 εκκρεμείς άδειες διαμονής - Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο νόμιμης μετανάστευσης
Τέλος στις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με το νέο νομοσχέδιο - Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχουν ξεμπλοκάρει σχεδόν 200.000 εκκρεμείς άδειες
Μετανάστες 16